Hoe te Bloggen

Vandaag samen met Hans deelgenomen aan de Netwerkdag plattelandstoerisme 2016. Vanmorgen al vroeg in de auto want we werden om 9.30 uur verwacht in Zwartsluis en dat is toch wel weer ruim een uur rijden. Geen straf want het weer was prachtig en dan wordt zo´n rit op zich al een uitje en het geeft goede zin!
Wat je op zo´n inspirerende dag (want dat was het) al niet opsteekt! ’s Morgens een boeiend verhaal van Gabriella Esselbrugge uit Giethoorn die de Chinese toeristenmarkt heeft aangeboord waardoor de Chinezen nu massaal naast Amsterdam en Parijs ook Giethoorn aandoen en ’s middags workshoprondes.
Wij bezochten de workshop ‘Bloggen’ gegeven door Nicky.  Een workshop met vaart, goede voorbeelden en veel interactie tussen de deelnemers. Dat smaakt echt naar meer! Met nog een aantal tips van Joyce de Visser uit Zoutelande die een minicamping heeft en al jaren blogt gelijk maar de koe bij de horens gevat. Zie hier mijn eerste blog!