Aan het Diepje

Lettelberterdijk  7

9827 TA Lettelbert

 06 502 167 80 / 06 281 52 387

info@aanhetdiepje.nl

 foto´s telefoon 603

 

Routebeschrijving

 

Met de fiets

Met de fiets kunt u de prachtige Nienoord route volgen. Aan het Diepje ligt aan deze route tussen knooppunt 38-58 of 38-46. Maar er zijn meer wegen die naar Aan het Diepje leiden.

  • Komt u met de fiets vanuit de richting ADUARD/ ZUIDHORN rijd dan via Enumatil. Op de Hoofdstraat afslaan, de Klap op. Deze straat gaat over het bruggetje over in de Lettelberterdijk. Op nr. 7 Ligt aan het Diepje.

  • Komt u met de fiets vanuit de richting van LEEK, rijd dan via Nienoord naar Lettelbert of via Midwolde naar Lettelbert. In Lettelbert doorfietsen tot over het viaduct. Daar linksaf het Mienscheer op. Deze weg volgen tot net over het bruggetje. Daar begint de Lettelberterdijk. Op nr. 7 ligt Aan het Diepje.

  • Komt u met de fiets vanuit de richting GRONINGEN, volg dan vanuit Groningen het Hoendiep in Westelijke richting. Deze weg loopt naar het buurschap de Poffert. In de Poffert rechtdoor richting Enumatil. Blijf het Hoendiep volgen. Na een aantal km komt er een brug aan de linkerkant van de weg. De brug is het begin van de weg naar Oostwold. (Kerkeweg). Net over de brug slaat u rechtsaf. U rijdt nu aan de andere kant van het Hoendiep. Blijf dit pad volgen tot over de steile brug. Daar linksaf. U bent nu op de Lettelberterdijk. Op nr. 7 ligt Aan het Diepje.

  • Via OOSTWOLD fietsen kan ook. Dan in de Poffert bij de brug links richting Oostwold. Na Oostwold (voor het viaduct over de A7) rechtsaf  ’t Mienscheer op. Deze weg volgen tot net over het bruggetje, daar de Lettelbeterdijk op. Dit is een fietspad. Op nr. 7 ligt Aan het Diepje.

  • Voor een prachtige maar lange route vanuit Groningen is de weg via de Onlanden ook een aanrader! Kijk waar u één van de andere routes kunt oppakken om op de Lettelberterdijk te komen (via Oostwold, Lettelbert of Midwolde)

Met de auto

Komt u met de auto vanuit de richting GRONINGEN, let dan op en gebruik GEEN navigatiesysteem anders wordt u gestuurd via Enumatil en dat gaat niet met de auto. De Lettelberterdijk is in Enumatil echt een fietspad en niet met de auto te berijden.

  • Neem de A7 richting Drachten. Bij de afslag Westpoort eraf en boven aan de afrit rechts. Op de eerste rotonde rechtdoor, op de tweede rotonde de tweede afslag richting de Poffert. In de Poffert over de brug links richting Oostwold. Doorgaande weg door Oostwold volgen. Buiten de bebouwde kom, vóór het viaduct over de snelweg, rechtsaf ’t Mienscheer op. Deze weg kronkelt iets en na een paar honderd meter komt hij uit naast de A7. Net over het bruggetje ligt aan de rechterkant de Lettelberterdijk. Het is een fietspad maar bestemmingsverkeer is ook welkom. Op nr. 7 ligt Aan het Diepje.

  • Komt u met de auto vanuit de richting DRACHTEN neem dan de A7 richting Groningen en ga er bij de afslag Leek af. Onder aan de afslag links. Neem bij de eerste rotonde de derde afslag.  Onder de snelweg door.  Bij de tweede rotonde de eerste afslag.Volgen tot er een afslag komt naar rechts. (‘t Mienscheer).Deze weg loopt langs de snelweg. ‘t Mienscheer volgen tot net voor de brug. Daar de Lettelberterdijk op. Het is een fietspad maar bestemmingsverkeer is ook welkom. Op nr. 7 ligt Aan het Diepje. 

  • Komt u met de auto vanuit de richting LEEK rijdt dan richting de snelweg. Neem bij de eerste rotonde de derde afslag.  Onder de snelweg door. Bij de tweede rotonde de eerste afslag. Volgen tot er een afslag komt naar rechts. (‘t Mienscheer). Deze weg loopt langs de snelweg. ‘t Mienscheer volgen tot net voor de brug. Daar de Lettelberterdijk op. Het is een fietspad maar bestemmingsverkeer is ook welkom. Op nr. 7 ligt Aan het Diepje.