Uitstapjes

 

Zin in sportieve beweging?

De binnenwegen rondom Aan het Diepje zijn heel geschikt om lekker te fietsen. Routekaarten liggen klaar. Wie geen mogelijkheid heeft zijn eigen fiets mee te brengen kan er bij ons een huren. Kinderzitjes voor en achterop zijn ook beschikbaar 

nieuwlaantje

Ook een rondje joggen of er lekker met de skates op uit kan prima. Veel wandelaars vinden de wandeling rondom de ‘bergboezem’ een echte belevenis. Tussen de schapen, de koeien en genietend van de watervogels is het uitzicht fantastisch.

foto´s telefoon 384

Lekker op, in of aan het water?

Aan het Diepje ligt aan het Lettelberterdiep en dat is in de zomer prima zwem-, vaar- en viswater. Heerlijk dus voor een frisse duik of om lekker te peddelen in de kano. Met het motorbootje is het Leekstermeer zo bereikt en een tochtje in de avond over de Matssloot is een echte belevenis.
In Lettelbert is aan de hoofdstraat  ook nog een leuke zwemplas te vinden.  Voor kleine kinderen een heerlijke plek om te spelen in het zand van het strandje en te zwemmen in het met een boeien afgezette stukje ondiep water. 
Voor wie niet zo van zwemmen in buitenwater houdt zijn er verschillende zwembaden in de buurt. Peize heeft een knus buitenzwembad, het zwemkasteel bij Landgoed Nienoord heeft een binnen- en buitenbad met stroomversnelling, een glijbaan en peuterbad. In de stad Groningen kun je naar het zwembad in sportcentrum Kardinge of naar buitenbad ‘De Papiermolen’

Leekstermeer

Zin in een dagje winkelen?

De stad Groningen is een heerlijke stad om lekker te shoppen. In de sfeervolle straatjes in het centrum vind je veel leuke winkeltjes met allerhande artikelen en op  verschillende dagen in de week is er een levendige markt. 

Groningen3